Tuesday, September 13, 2011

SELAMAT MENGHADAPI UPSR ...

Pihak kelab pendidikan dan kebajikan puncak dengan ini mengucapkan selamat berjuang menghadapi peperiksaan UPSR bagi semua pelajar darjah enam di pusat giat ilmu kampung belau, kampung sungai batu besi dan kampung bujang. semoga berjaya dalam menghadapi peperiksaan tersebut. BERMULA PADA 13 SEPETEMBER 2011

KEHADIRAN MENTERI DI RUMAH TERBUKA ...

turut hadir pada majlis rumah tersebut ialah menteri di jabatan perdana menteri (hal ehwal agama), dato` seri Jen. Jamil Khir Baharom (B).

KEHADIRAN DI RUMAH TERBUKA DI CINTA SAYANG ...

pihak kelab hadir di rumah terbuka pemilik zuffa pharmacy, Dato`Hj. Zubir Hj. Saad merangkap ketua penerangan umno merbok dan juga timbalan penerangan umno kedah.

rumah terbuka yang bermula pada jam 5.00 petang hingga 10 malam.

pihak kelab hadir pada jam 6.00 petang.

JEMPUTAN OPEN HOUSE ZUFFA PHARMACY ...pihak kelab pendidikan dan kebajikan puncak merbok menerima jemputan ke majlis rumah terbuka pemilik zuffa pharmacy di kelab cinta sayang sungai petani kedah. berdekatan dengan the carnival sungai petani. sebanyak empat buah kereta terdiri daripada 13 orang ahli kelab hadir di rumah terbuka tersebut...

PEMASANGAN SINKI BASUHAN PANTRY ...

kerja-kerja pemasangan sinki untuk basuhan di unit pantry sajian kelab puncak belau di mulakan. di laksanakan secara berkala bergantung kepada kelapangan masa.

MEROBOHKAN BANGUNAN TERATAK BULUH ...kerja-kerja merobohkan bangunan lama teratak buluh yang telah reput. bangunan ini telah berusia hampir 4 tahun. dimana ia di bina pada 14 april 2008. menggunakan sepenuhnya barangan semulajadi hutan. berlantai dan bertiangkan buluh serta berbumbungkan atap.

MINI PENTAS KELAB BELAU ...kayu lebihan daripada sumbangan kontraktor pejabat tanah di gunakan untuk membina mini pentas di pusat tuisyen cawangan kampung belau.

mini pentas ini di gunakan untuk program kecil-kecilan dan juga sebagai tempat duduk pelajar silat...