Saturday, January 17, 2009

GALERI FOTO-FESTIVAL-JABATAN KERAJAAN

sepintas lalu ketika program festival masysarakat lestari di kg sungai batu besi. lebih kurang 13 jabatan kerajaan terlibat dalam pameran di program tersebut termasuk perkhidmatan awam, kesihatan dan lain-lain lagi termasuk pihak universiti UiTM, USM dan AIMST.GALERI FOTO-FESTIVAL-GAMBAR KENANGAN PROGRAM....

gambar kenangan program festival tersebut bersama keicarmania.com, cetree, pejabat kesihatan, uti audio dan y.b exco kerajaan negeri.....

GALERI FOTO-FESTIVAL-LAWATAN KE KELAB BELAU

TERIMA KASIH TIDAK TERHINGGA kepada pihak kaitangan perpustakaan USM yang sudi mengadakan lawatan ke pusat giat ilmu kampung belau merbok.
lawatan ini diadakan pada malam sempena festival masyarakat lestari di pusat giat ilmu sungai batu besi. laewatan tersebut adalah pada pukul 11:00 malam. pihak kelab amt berbesar hati atas kunjungan tersebut yang di pimpin oleh en. pisol.
terima kasih atas sokongan dan sumbangan yang di berikan.
pihak kelab akan cuba untuk terus memantapkan segala aktiviti untuk masa akan datang.....

FOTO GALERI-FESTIVAL-TIANG LICIN
salah satu adengan pertandingan yang sempat di rakamkamkan oleh kelab belau iatu panjat tiang licin. agak tinggi tiang itu. nasib baik peserta akhir dapat juga memenangi pertandinagn tu. kalau tidak, duit rm 100 kat atas tue sapa nak ambil.
cukup meriah bagi pertandingan akhir ini. ia merupakan puncak bagi festival ini sebelum penyampaian hadiah. suasana sorak sorai memenuhi ruang festival.
tahniah untuk semua....
GALERI FOTO-FESTIVAL-KEICARMANIA.COM

kehadiran ahli kelab keicarmania.com malaysia cawangan utara turut memeriahkan festival masysrakat lestari di kg sungai batu besi ini.
jumlah ahli kelab yang menyertai adalah lebih 30 buah kereta iaitu dari cawangan kedah, pulau pinang dan perlis.

ahli kelab ini juga menyertai segala pertandingan yang diadakan disini. tahniah untuk keicarmania .com yang memberi sokongan sepenuhnya kepada masyarakat disini....FOTO GALERI-SILAT MINANGKABAU-FESTIVAL MASYARAKAT LESTARI

silat minagkabau di persembahkan pada malam festival masyarakat lestari. lebih 30 orang telah mempersembahkan silat tersebut. seni silat minangkabau titi batang tersebut di pimpin oleh tuan guru silat pak lang abdul hamid dari kampung sungai batu besi.
persembahan tersebut juga telah mendapat liputan dari RTM cawangan utara...FOTO GALERI: SUKAN AIR-FESTIVAL MASYARAKAT LESTARI
sukan air- persaingan perahu tangkul.
julung-julung kalinya diadakan di merbok dan kedah amnya....