Saturday, January 2, 2010

NOTIS : MESYUARAT AGONG TAHUAN 2010 PERINGKAT INDUK...PERTUBUHAN KELAB PENDIDIKAN & KEBAJIKAN PUNCAK MERBOK DENGAN INI AKAN MENGADAKAN MESYUARAT AGONG TAHUNAN. BUTIRAN ADALAH SEPERTI BERIKUT:
HARI: SABTU
TARIKH: 16 JANUARI 2010
TEMPAT: PUSAT GITA ILMU KG BUJANG (RUMAH TOK SU ROMLI)
JAM: 3.00 PETANG

MAKA DENGAN INI, SELURUH AHLI DI JEMPUT UNTUK MENGHADIRINYA. AHLI-AHLI DARI KETIGA-TIGA CAWANGAN BERIKUT ADALAH DI JEMPUT:

PUSAT GIAT ILMU KG BUJANG
PUSAT GIAT ILMU KG SUNGAI BATU BESI
PUSAT GIAT ILMU KAMPUNG BELAU

SEGALA AGENDA DAN BUTIR MESYUARAT BOLEH DI RUJUK DI CAWANGAN MASING-MASING. SEBARANG KETIDAK HADIRAN ADALAH DIANGGAP BERSETUJU DENGAN JAWATAN KUASA BARU YANG AKAN DI PILIH DAN DILANTIK DALAM MESYUARAT INI. SEBARANG CADANGAN LAIN AKAN DIUSULKAN DALAM MESYUARAT INI.
NOTA: MOHON SERAHKAN MAKLUMAN DAN JAWATANKUASA BARU BAGI SETIAP CAWANGAN DIATAS KEPADA SETIUASAHA SECEPAT MUNGKIN. INI ADALAH BERTUJUAN BAGI MENGEMASKINIKAN DATA KELAB BAGI TAHUN 2010/2010.
TERIMA KASIH...

PEMBUKAAN KELAS TUISYEN SESI TAHUN 2010 ...
ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA sesi kelas tuisyen percuma mingguan anjuran kelab akan bermula bagi tahun baru ini. pada tahun ini kelas akan bermula pada minggu ketiga persekolahan. insyaallah bermula pada 22/01/2010 yang jatuh pada hari jumaat. serentak bagi ketiga-tiga cawangan. ketiaka ini kerjasama dengan pihak pensyarah UiTM sedang giat dijalankan untuk menambah baikkan sistem pengajaran dan pembelajaran tuisyen ini.

Disini juga pihakkelab ingin megambil kesempatan untuk mengucapkan tahniah kepada pelajar-pelajar tuisyen UPSR yang melanjutkan pelajaran di sekolah asrama penuh dan kolej. antaranya SMK Agama, Kolej Sultan Abdul Hamid, Sekolah Model Khas, SM Sains, S. Agama Rakyat dan MRSM... semoga anda berjaya. InsyaAllah...