Thursday, May 21, 2009

CADANGAN KEM MOTIVASI BERSAMA SAHABAT ALAM MALAYSIA ...PIHAK KELAB PUNCAK (kelab pendidkan dan kebajikan puncak-lembah bujang) dengan ini bercadang akan mengadakan kursus motivasi bersama Sahabat Alam Malaysia cawangan Pulau Pinang beserta Persatuan anak-anak kedah USM. Tempat yang dicadangkan ialah di Pusat Giat Ilmu Kg. sungai Batru Besi iatu di tapak Karnival Masyarakat Lestari berdekatan dengan Pusat Tuisyen Terapung.

Kesesuain tempat tersebut di pilih ialah kerana berdekatan dengan sungai paya bakau serta infrastruktur yang baik. Program tersebut adalah berkaitan dengan aktiviti melibatkan alam sekitar. Program untuk kanak-kanak khasnya sekolah rendah bagi darjah lima dan enam akan di laksanakan pasa hari kedua. program tersebut untuk pelajar tuisyen bagi tiga cawangan pusat giat ilmu, sesiapa yang berminat juga boleh menyertai program ini. butiran seperti berikut:

Tajuk : Program Bersama Sahabat Alam Malaysia (SAM) Penang.
Tarikh: 30/05/20091 hingga 02/06/2009 (kursus pelajar bermula pada 31/05/2009).
Tempat: Pusat Tuisyen Kg. Sg. Batu Besi Merbok
anjuran : Sahabat alam Malaysia


TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN/LAWATAN KE PUSAT GIAT ILMU...

SELAMAT DATANG/AH LAN WA SAHLAN........

pihak kelab belau mewakili kelab puncak keseluruhannya mengucapkan setinggi -t inggi poenghargaan dan terima kasih atas kunjungan Y.Bhg prof. Dato`Dr. Shahrum bekas naib canselor Universiti of Brunei Darussalam bersama Datin ke pusat giat ilmu kg belau, kg bujang dan kg sg batu besi.


kehadiran beliau pada hari tersebut di sambut oleh pengasas kelab puncak iatiu Tn. Hj. Romli Bakar, Bekas timbalan pendaftar universiti Sains Malaysia. Lawatan terbabit juga mendapat penerangan lanjut berkaitan aktiviti kelab di sekitar kawasan merbok. lawatan tersebut juga di beri penertangan berkaitan plan masa depan kelab berkaiatn aktiviti yang akan dilaksanakan serta pembangunan yang akan dilaksanmakan.


semoga kerjasama ini terus akan terjalin untuk masa depan kelab puncak serta masyarakat setempat demi agama,bangsa dan negara....