Monday, September 12, 2011

PROSES MENYIAPKAN BUMBUNG ATAP PONDOK ...kerja-kerja menyiapkan bumbung atap nipah secara berkala di jalankan. kerja-kerja di buat pada waktu malam sehingga jam 1.00 pagi.

ini kerana kebanayakkan ahli kelab bekerja di siang hari. jadi waktu malam di manfaatkan untuk kerja-kerja tersebut.

ATAP UNTUK PONDOK GENDANG KITA ...atap nipah 2 berlapis tersedia untuk di kerjakan di bumbung pondok gendang irama puncak belau.

sebanyak 400 keping atap telah di beli dari pengusaha atap di kampung sungai pial tanjung dawai. mahal ni. sekeping seringgit. sapa-sapa yang free masa terluang tu, mintak tolong mai atoq atas bumbung sat ...

WAJAH BARU PUSAT TUISYEN BELAU ...kerusi tuisyen di belau kini berwajah baru. ia di sumbangkan oleh Universiti Sains Malaysia pulau pinang.

kedua-dua bangunan tuisyen kini di penuhi oleh kerusi universiti. kerusi lama dan meja lama yang telah di gunakan sejak 14 april 2008 ( sumbangan S.k merbok pusat dan S.K kg Pasir) akan di simpan untuk di ubah suai bagi kegunaan meja komputer.


terima kasih kepada semua AJK kelab yang bertungkus lumus mengankut kerusi ini dari pusat giat ilmu kampung sungai batu besi. sampai man\ghrib baru selesai ...

UPDATE PICS : BBQ PUSAT TUISYEN ...

beberapa gambar lagi yang tertinggal. tak dapat update. batery camera kong.

jadi yang tak der dalam gambar sila tuntut gambar anda daripada camera man.

kalau tak mau tuntut pun tak pa. buat tak tau jaaa...


terima kasih kepada semua yang terlibat dalam manjayakan bbq kecil-kecilan ini ...