Monday, January 12, 2009

KEMPEN BOIKOT ISRAEL...
AYUH SELURUH RAKYAT MALAYSIA

TERUSKAN BANTAHAN ANDA KE ATAS KEZALMAN YAHUDI ZIONIS KE ATAS UMAT ISLAM DI GAZA, PALESTIN.SAMA-SAMALAH KITA BOIKOT BARANGAN KELUARAN AMERIKA DAN SEKUTUNYA YANG MENAJA KEGANASAN ISRAEL DIBUMI GAZA.
MARILAH KITA TERUS MENGGERAKKAN SELURUH UMAT ISLAM MEMBANTAH KEZALIMAN REJIM YAHUDI ISRAIL KEATAS UMAT ISLAM. BANYAK DOA' DAN SOLAT HAJAT KITA DAN JUGA SUMBANGAN UNTUK MEMBANTU MEREKA.
SUMBANGAN UNTUK MANGSA KEGANASAN ISRAEL BOLEH DISALURKAN MELALUI :TABUNG SUKARELAWAN PEMUDA KEDAH : BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD 02011010058915
senarai barangan israel boleh lihat di link kelab belau atau di web:

PELANCARAN DERMA KILAT DI BELAU UNTUK PALESTINE...


UNTUKMU PALESTINE....


DI MAKLUMKAN BAHAWA DERMA KILAT TELAH DILANCARKAN DI KAMPUNG BELAU PADA 11/01/2009 SEHINGGA 13/01/2009 UNTUK MENGUMPUL DERMA UNTUK NEGARA ISLAM PALESTINE / PEJUANG HAMAS.
SEGALA SUMBANGAN AKAN DI KUMPULKAN DI KEDAI MAKAN MEN DAN AKAN DISERAHKAN KEPADA WAKIL PUTIM (PUSAT TARBIYAH ISLAM MERBOK) UNTUK DISERAHKAN KEPADA Y.B DR HAMDAN MOHAMED KHALIB.
ROMBONGAN TERSEBUT AKAN KE LEBANON UNTUK MEMBERI BANTUAN KEPADA MANGSA KEKEJAMAN YAHUDI LAKNATULLAH...
SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH SALURKAN DERMA TERSEBUT...
INI SAJA YANG KITA BOLEH LAKUKAN UNTUK UMAT ISLAM PALESTINE...

SELAMATKAN PALESTINE...ASSALAMUALAIKUM


YB DR HJ HAMDAN BIN MOHAMED KHALIB AKAN BERANGKAT KE LABENON PADA 15 JANUARI 2009 INI BERSAMA ROMBONGAN YAYASAN AMAL MALAYSIA DIKETUAI TUAN HAJI MOHAMAD SABU UNTUK MENYAMPAIKAN BANTUAN KEWANGAN KEPADA HAMAS DAN MISI KEMANUSIAAN BAGI MEMBANTU MANGSA KEKEJAMAN REJIM YAHUDI LAKNATULLAH.
KEPADA SESIAPA YANG BERHAJAT UNTUK MENYUMBANG DAN MENDERMA UNTUK MEMBANTU SAUDARA KITA YANG DIZALIMI DI PALESTINE, BOLEH SAMPAIKANNYA KEPADA DR HAMDAN ATAU WAKIL-WAKILNYA.
SILA HUBUNGI
YB DR HAMDAN : 019 547 8066
SELEWAT-LEWATNYA 14 JANUARI 2009